Direkt från Färjestad BKs kickoff



KARLSTAD

Så ser den ut - Färjestads nya tredjetröja till säsongen 08/09.

Tröjan presenterades för säsongskortsinnehavare och fans vid FBK:s kickoff i Löfbergs Lila Arena på onsdagen.

- Vi hoppas och tror att fansen ska ta emot den nya tröjan väl, vi fick bra respons på vår gröna jubileumströja och det fick oss att gå vidare och ta fram den här tredjetröjan, säger Färjestads marknadschef Mats Tågmark.


Tröjan kommer att bli exklusiv - den kommer totalt att användas vid tio tillfällen i vinter. FBK kommer att uppträda i grönt med guldrevärer - även hjälmen och damaskerna blir gröna - vid hemmamatcher på lördagar. Byxorna blir svarta.

Premiärmatchen i grönt spelas den 27 september då FBK möter Frölunda - som förra säsongen tog samma steg med en tredjetröja.


- Vi jobbar redan ny mycket med grönt som vår klubb- och profilfärg och när det blev aktuellt att ta fram en tredjetröja föll det sig naturligt att titta på en grön variant, säger Mats Tågmark.

Det positiva mottagandet från fansen av klubbens gröna jubileumströja som användes i samband med 75-årjubileet i november, har också spelat in vid valet av färgsättning på tredjetröjan.


Förutom det svarta hemmastället, det vita bortastället och den nya gröna tredjetröjan har Färjestad dessutom ytterligare en svart och en vit tröja som enbart används i Nordic Trophy på försäsongen.

- Vi ser en internationell trend, inte minst i fotbollen, där man går mot alltfler uppsättningar av klubbarnas matchställ. Så långt har inte vi kommit ännu, men vi hoppas och tror att vårt nya gröna ställ ska tas emot positivt av våra fans, säger Mats Tågmark.


-----
Hyffsat coolt att dom har skaffat sig en tredjetröja. Proffsigt ;D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: