Hej då övervikt

Här behöver man då inte oroa sig över att gå upp i vikt. Jag och mamma har sprungit på stan sen strax innan 11 idag. Konstigt nog har jag inte ont i fötterna, men det kommer väl imorrn gissar jag på.

Nu sitter vi och kollar på tv och dricker nån cider. Sen ska vi börja fixa iordning här också så det ser någorlunda ut. Tråkigt nog har jag inte fått nån gardinstång än så några gardiner blir inte uppsatta idag :(
Senare ikväll blir det film, chips och dricka. Mums :)


Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej! Först vill kan säga att din blogg är rolig att läsa. Du borde uppdatera oftare :) Satt och läste lite bakåt i tiden och la märke till att du skrivit mycket om en kille, "Freddan" Var ni tillsammans? Kändes så. Som att han var en första kärlek ;) Gulligt. Men är ni fortfarande tillsammans isåfall eller har ni ingen relation alls?

Varför jag frågar är för att min kille o jag nyss gjorde slut men saknar han. Tror han saknar mig med. Men hur gjorde/gör du? Några tips? Ska man höra av sig varje dag eller ska man spela svårt flörtad? Osv. Tacksam för svar :)

Svar: Livet är för kort för att spela svårflörtad. Tycker du fortfarande om han så borde du säga det :) Man ångrar bara de saker man inte sa eller gjorde.
Emelie

2014-04-08 @ 18:44:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: