Slutspelshockey när den är som bäst!

Hej och godmiddag! :D Vad har ni för er idag? Jag sitter och lyssnar på lite gamla låtar. Just nu är det Hoobastank med The reason som spelas. Hemskt vad mycket bra låtar som glöms bort egentligen..


Glömde totalt bort att kolla på vilka som möter vilka nu när slutspelet drar igång på torsdag. Det sändes igår men eftersom jag har en sjukling att ta hand om så prioriterades det helt enkelt först :)

Det lag som vann Elitseriens grundserie, Färjestad, fick välja sin kvartsfinalmotståndare först. Laget valde mellan Brynäs och Timrå som placerade sig som lag 7 och 8 från grundserien där valet föll på Brynäs.

Serietvåan Linköping fick därefter välja mellan de återstående lagen som var sämst placerade vilket var lag 6 och lag 8, Skellefteå och Timrå. Linköping valde då Skellefteå som motståndare.

Därefter valde serietrean Frölunda mellan de två sämst placerade lagen Timrå och Luleå där valet föll på Luleå. Fyran HV71 fick då möta det lag som inte valts, vilket var Timrå.



Det blir alltså:

Färjestad - Brynäs
Linköping - Skellefteå
Frölunda - Luelå
HV71 - Timrå


Färjestad börjar med en bortamatch i Gävle och allt verkar vara på topp inför torsdagen. Färjestad som bara förlorat 1 av 6 matcher under seriespelet är tippade 4-1 i matcher :D Fast vi ska inte ta ut segern i förväg.



----
Nu ska jag leka kock en stund. På menyn står; Kyckling och ris ;D







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: