Sundsvall

Vackra Sundsvall igårkväll ❤️
Sundsvall bjuder

Igårkväll så mötte jag upp Isatou, Julia och Kristin på stan. Vi satte oss på Torget och eftersom Eric Saade skulle uppträda så var det en hel del folk. En mysig kväll iallafall med fint väder som slutade på Rå :) 

Brunch

I förmiddags när jag slutat mitt dygnspass så mötte jag upp tjejerna på Ikea för brunch :) Med mat i magen så blev det ett och annat varv på Birsta. Inga fynd, men det är plånboken glad över ;P 
Jordgubbar

Eftersom sommaren verkar lysa med sin frånvaro, så får man ta till alla knep man kan för att få den där känslan. Vad är bättre än jordgubbar? :D 
Laxfestivalen dag 2

Lördagen fortsatte med fint väder, grillning på dagen och sen tillbaka ner till Dyneborg och Anna för dag 2! 


Laxfestivalen dag 1

Igår så var det dags för dag 1 av 2 i årets laxfestival. Vi samlades en hög hos Dyneborg och Anna där några grillade, spelade kubb och satt ute tills regnet bestämde sig för att dra förbi. Tur det var borta på 10 min. 
Hade en bra kväll nere på stan och nu är det snart dags att göra sig iordning för nästa kväll :P 
Hur söt får man bli? ❤️Surströmmingspremiär

Igår var det dags för surströmmingspremiär här hemma i Sollefteå. Jag och mamma satte oss ute på baksidan och hoppades på att regnet skulle hålla sig borta, vilket det gjorde :) 

Nämforsen

Idag runt lunch så åkte jag och mamma upp till Näsåker. Stannade till hos mina kusiner och pratade ett tag, riktigt mysigt då vi inte ses så ofta :) 
På vägen hem stannade vi till vid Nämforsen och kollade på hällristningarna. Mäktigt! 


Stockholm

Jag och mamma tog en tripp till Stockholm i veckan som var. Blev lite shopping, ett besök på Skansen och strosande på stan :) 


Helgen som varit

Äntligen lite sommarväder den här helgen! Man får passa på och njuta medan det varar :P 
Den har spenderats med fina vänner i Sundsvall. Hamnyran på fredag och dans hela natten på Oscars i lördags! ❤️ 

Min lilla pärla

Igår så tog jag och mamma min kadett ner till Kramfors. Gick en sväng på Dollar, vidare på stan, käkade lunch, åt glass och avslutade med ett besök hos min farbror och hans fru där det bjöds på fika :) Äntligen har värmen hittat till Sverige! RSS 2.0