Måndagkväll

Popcorn, rooibos med smak av apelsin och nån bra film får avsluta den här måndagen. Inte helt fel om ni frågar mig :P Torsdag i Grekland

På torsdagen klev vi upp väldigt tidigt för att ta taxi till Chania, där vi bytte till buss och åkte vidare mot Rhetymnon, innan vi slutligen klev på katamaranen och påbörjade resan mot Santorini. Har man inte varit där innan så måste man absolut åka dit. Vackrare plats är svårt att finna!!
 


 


 


 

Fredagkväll

Igår var det dags för pokerkväll, men eftersom det inte riktigt är min starka sida så höll jag mig till att dricka lite vin och cider istället :P Blev ändå en lugn kväll med tanke på att jag skulle upp och jobba imorse, men jag hade trevligt iallafall :) 

Mitt dygnspass fortsätter till 11 imorrn innan jag beger mig till nästa ställe och jobbar för att slutligen vid 20 åka hemöver mot Sollefteå. Om jag längtar!! 
Helgen i Örebro

Kickar igång en ny vecka efter en hel helg i Örebro. 
Pernilla hämtade upp mig här i fredags, käkade lite lunch och sen drog vi full bil ner till Örebro. Alla var nog rätt trött när vi kom ner så blev en lugn kväll med massa skratt och prat innan vi la oss för att orka med morgondagen :P 
Lördagens fokus var shopping, både ute på Marieberg galleria och inne i stan. Vid lunch så mötte vi upp Emelie och blev en del uppdatering över en fika. Riktigt mysigt :) 
På kvällen blev det utgång på Strömpis och dans hela jäkla natten. Kom i säng strax innan 4, fick lite välbehövlig sömn innan vi vaknade upp på söndag och det var dags att bege sig hemöver igen. 

Tack bästa Pernilla för helgen, du och jag! ❤️Måndag igen

Måndag och vi kickar igång en ny vecka! :) 
Mötte upp Malin på stan för en lunch innan hon skulle hoppa på tåget tillbaka till Stockholm. Drog sen på gymmet innan jag begav mig tillbaka till lägenheten för att tvätta lite och fundera ut vad som ska packas med till Örebro kommande helg. Hann med en ansiktsmask under tiden så nu är jag redo för den här veckan ;D 
 
  
 

Regnet öser ner

Hur mycket regn finns det egentligen?! Om det ska fortsätta i den här takten så kommer vi kunna simma fram.. Kanske är bra iofs med tanke på att min bil tagit semester!! 
Birsta city

Igår efter jag slutat jobba mötte jag upp mamma på Birsta. Hon behövde shoppa lite kläder så jag följde med :) Självklart blev det en liten paus för fika mitt i allting, ett måste om man är ute och shoppar ;) 
RSS 2.0