Första advent

Första advent igår. Tände första ljuset och mös ner mig i soffan framför bra tv-program. Har hunnit pynta och hängt upp julgardiner. Nu saknas bara snön! 
Mexiko

Sådärja! Fixat ihop en liten film från min senaste resa till Mexiko. Här kan ni se lite utav det jag gjorde :)
 
 

Birsta city

I söndagseftermiddag så kom mamma ner till mig. Hon hade med sig glögg och sen var vi iväg och köpte lite pepparkakor till det :) 
Igårmorse så blev vi upp för frukost på Ikea innan vi åkte in till stan för att gå i lite affärer. Vid lunchtid så åkte vi tillbaka ut till Birsta och gjorde bort lite shopping. Kom hem med en hel del nytt faktiskt, både i klädväg och tråkiga men nyttiga saker. 
Innan mamma begav sig hemåt till Sollefteå så provade vi på julbordet på Ikea. Riktigt mumsigt :D 

Vars är vintern?

Fortfarande ingen snö här och vintern dröjer. Jag vill ha snö till första advent men det verkar inte riktigt bli så :P 
Kylan har iallafall kommit, alltid en början! 
Snorkla med hajar

Var över till ön Cozumel igår. Otroligt fint och sådär supermysigt :) Hyrde moppe och drog iväg till en strand för att hoppa på en guidad snorkeltur. Båten hade glasbotten, så du kunde titta på alla fiskar och fina rev. Vi snorklade i världens näst största barriärrevet, en hel del att titta på med andra ord :D Vi fick bland annat snorkla med sjöstjärnor, barracudor, hajar och massa fina fiskar i stora stim. Vissa kom så nära att dom rörde dig! 


Snart dags för hemgång

På lördag så tar jag mitt pick och pack och reser tillbaka till Sverige igen. 5 veckor är snart till ända, med blandade känslor. Även om jag älskar att vara här, så börjar jag sakna kylan :P Vill ha snö och börja julpyssla!
Men några dagar till i värmen ska jag nog klara av ;D 

Regn på schemat

När det regnar här, så öser det verkligen ner. Det har regnat hela dagen och det verkar inte ge med sig under natten heller. Tur det är varmt iallafall :P 
Sjuk

Efter att ha legat däckad i typ 36 timmar så börjar jag äntligen kunna vara uppe igen. Vet inte om jag blivit matförgiftad, men såhär dåligt har jag inte mått på evigheter. Har kräkts konstant i 12 timmar, sen feber och ont i hela kroppen på det. Fy sjutton!! Har börjat få i mig vatten och lite yoghurt, hoppas inte magen blir alltför överraskad :P 

Halloween 2015

Halloween i Mexiko. Typ alla är utklädda och barnen springer omkring på gatorna och tigger godis :P 
Hade iallafall en helt okej halloween med massa blod, några shots och en värme som heter duga ;D 


RSS 2.0