Dyrholaey

Ännu en fin plats på Island. Det gäller att ha batterierna fulladdade varän man åker, då det finns massor av fina platser att upptäcka! :D 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seljalandsfoss

Vattenfall och mer vattenfall. Är det något man hittar mycket av förutom får på Island, så är det vattenfall. Riktigt fina såna också! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kerid crater

Nästa stopp blev ett besök vid en krater. Kerid är en inaktiv vulkan där det nu finns en liten sjö. Den ligger längs med Gyllene Cirkeln som är en populär turistrutt, så det var riktigt enkelt att ta sig dit :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gullfoss

Då vi var i närheten så passade vi på att åka förbi Gullfoss när vi lämnade Geysir. Det var otroligt att stå där och titta ut över vattnet som forsade fram och sen faller 21 meter ner i en klyfta! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nästa äventyr

Jag älskar att resa och nu är det dags att slänga upp lite bilder från min senaste resa. I slutet av september/början på oktober så åkte jag iväg en vecka till Island. Det var helt magiskt fint och hade jag haft orken så hade jag lagt upp alla 600 bilder, men tänkte att jag lägger upp några bilder fördelade på några inlägg :) De första bilderna kommer på Geysir och som då självklart är en gejser. Det är en av de mest aktiva och har ett "utbrott" typ var 10e minut. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Stockholmstrip

Förra veckan tog vi lite ledigt och åkte ner till Stockholm 2 dagar. Victors kompisar från Kalifornien var på kort visit i storstaden innan de skulle resa vidare, så vi passade på att mötas upp ☺️ Det blev 2 dagar med skratt, massa god mat, en hel del promenader och lite shopping! Ett mysigt avbrott i jobbveckan. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0